2013. január 12., szombat

Hello :)

Sziasztok :) Nem ez MÉG nem új rész. Azért írok most, mert szeretnék valamit megkérni tőletek. Szóval fogalmam sincs, hogy ki olvassa a blogot és szeretném tudni, hogy megéri-e írnom a történetet.
Szóval csak annyiról lenne szó, hogy ha olvasod és érdekel a blogom, akkor arra kérnélek, hogy vagy itt kommentbe vagy twitteren ( https://twitter.com/BogiMali ) vagy esetleg facebook-on üzenetben ( https://www.facebook.com/bogi.mali ) leírnátok, hogy mi a véleményetek a blogról. Szeretném tudni, hogy kik az olvasóim és, hogy jól csinálom-e azt amit csinálok. :)
Az új részt már elkezdtem írni, de még nem tudom, hogy mikor fejezem be, mivel egész szünetben nem nagyon csináltam semmi házit ezért holnap fogom megcsinálni mindet, szóval remélhetőleg, majd olyan kedden, vagy esetleg következő hétvégén lesz új rész :)

Ha már létrehoztam ezt a bejegyzést, ne feledjük el, hogy ma van, ami Bradford bad boy-unk szülinapja. Nagyon- nagyon boldog szülinapot neki :) El se hiszem, hogy már 20 éves, they are growing too fast :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése